10 moduri prin care poți sărbători ziua de naștere a câinelui tău

Un prim aspect de luat în seamă este să alegeți un cadou potrivit pentru el. Bineînțeles că aceștia sunt răsfățați zilnic, însă puteți alege un cadou special care să constea în mingi de tenis sau jucării moi de casă, astfel încât acesta să simtă că este răsfățat de ziua lui. 

Decorațiuni pentru petreceri de câini

O altă idee de luat în calcul pentru ca acesta să simtă că este ziua lui este reprezentată de decorațiunile pe care le puteți agăța la petrecerea lui.

Indiferent că este vorba despre baloane sau despre decorațiuni cu scris, le puteți spune astfel încât acesta să se bucure de tematica zilei sale de naștere, există nenumărate astfel de decorațiuni în comerț. Puteți chiar să adăugați câteva confetti prietenoase pentru câini și câteva gustări. 

Faceți prăjituri prietenoase cu câinii

Există și câteva prăjiturele pe care acesta le poate consuma, regăsind în mediul online nenumărate astfel de rețete pe care le puteți pune în aplicare astfel încât câinele să se bucure de un preparat făcut în casă și special pentru el, pe care îl poate consuma în siguranță. 

Înghețată pentru câini

O altă idee specială pe care o puteți pune în practică de ziua câinelui este reprezentată de oferirea înghețatei specială pentru câini. O idee pe care o puteți pune în aplicare este să amestecați bananele cu iaurt simplu și unt de arahide cremos, iar apoi să congelați conținutul peste noapte pentru a obține consistența dorită.

Ținută drăguță de ziua de naștere

In cazul în care obișnuiți să vă îmbrăcați animalul de companie și nu numai, cu siguranță îi puteți pregăti o ținută specială pentru ziua sa de naștere, indiferent că este vorba despre o ținută de îmbrăcat sau accesorii speciale pentru petrecere. Puteți face aceste accesorii chiar acasă folosind hârtie, ciucuri, carioci și alte astfel de accesorii astfel încât câinele să se simtă festiv la final.

Invitați întreaga gașcă

La o petrecere trebuie să fie neapărat invitați și prietenii animalului de companie, pentru ca acesta să se distreze cu adevărat. Puteți pregăti câteva gustări, cadouri speciale pentru invitați, dar și pentru stăpâni, pentru a vă putea bucura de ziua animalului de companie cu adevărat.

Nu uitați de stăpâni

Bineînțeles că aceștia nu vor veni neînsoțiți la petrecerea câinelui, ceea ce înseamnă că trebuie să vă asigurați de câteva aspecte și pentru stăpâni, indiferent că este vorba de câteva gustări, atenții sau băuturi delicioase. Puteți să pregătiți un platou cu aperitive, băuturi după propriul gust, și mici cadouri pentru animalelor de companie.

Citiți continuarea aici



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list