Un jucător de baschet al echipei Denver Nuggets, mușcat de un câine de față și mâini. Incidentul șocant, petrecut în ziua de Crăciun

Aaron Gordon, component al echipei Denver Nuggets, a suferit răni la nivelul feţei şi al mâinii, după ce a fost mușcat de un câine în ziua de Crăciun, relatează HotNews.ro.

După victoria de luni cu Golden State Warriors, meci în care Gordon a reuşit un „double-double" (16 puncte şi 10 recuperări), acesta a fost rănit de câine la faţă şi la mână.

Campioană en-titre în NBA, Denver Nuggets a anunţat că nu poate preciza deocamdată data la care sportivul va reveni pe teren.

Cât privește starea de sănătate a baschetbalistului, din informațiile existente se știe că acestuia i s-au aplicat 21 de puncte de sutură.

„El se simte bine, dar va rămâne indisponibil în perioada de recuperare", au precizat cei de la Nuggets.

Aaron Gordon a postat pe reţelele de socializare imagini cu câinele său, însă până în prezent nu este clar dacă acesta a fost cel care l-a muşcat, scrie News.ro.

Incidentul vine după ce Gordon a fost nevoit să rateze patru meciuri din cauza unei probleme la călcâi. Sportivul revenise pe teren pe 2 decembrie.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list