Incendiu Ferma Dacilor. Geamănul supraviețuitor, atac dur la adresa criticilor tatălui său: "Să ziceți că e interlop... Când o să-mi revin, nu o să las lucrurile așa!"

Tânărul este indignat de reacțiile și acuzațiile care au venit în lanț după moartea tatălui său. 

Într-un mesaj postat pe Facebook, băiatul îi atacă pe cei care l-au acuzat până acum pe tatăl său că este mâna criminală din spatele tragediei de la Tohani. 

Tânărul a adăugat, de asemenea, că tatăl său a fost cel care a intrat în flăcări să-și salveze ceilalți doi fii, pe Petru și Luca. Din incendiul de amploare, au mai scăpat doar Matei și mama lui. 

"S-a mințit despre cele întâmplate, trec cu vederea. Să inventați voi întâmplări, ok, trec peste. Dar să inventați aberații despre tata, despre familia mea, nu pot să trec peste. Să ziceți că tata a dat foc și după a fugit în pădure să se ascundă, să îl înjosiți în așa fel nu pot să accept. Tata a intrat prin foc ca să îi salveze pe Petru și Luca și voi ziceți una ca asta. Să-l faceți interlop, așa rău ați ajuns, vă garantez eu, când o să-mi revin, nu o să las lucrurile așa !! Presa română 😂😂", a scris Matei Ene.

 



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list