Taverna Racilor din Snagov NU avea autorizație de securitate la incendiu la controlul din luna mai - Deficiențe amendate cu 60.000 lei

Taverna Racilor din Snagov a fost ținta controalelor anul acesta. În urma inspecțiilor fulger de la ANPC și ISU, lui Pescobar i s-au impus condiții și a început să facă renovări. Paul Nicolau a spus că oricum ar fi vrut să reorganizeze întreg spațiul, iar din prima sa reacție nu părea deloc afectat de dezastru și deja știe ce are de făcut. 

„Acest obiectiv a fost controlat de inspectorii ISUBIF în luna mai 2023. Au fost constatate deficiente pe linia securității la incendiu, care au fost sancționate contravențional cu amendă de 60.000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sanctiunea pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu)", potrivit ISU.

La momentul declanșării incendiului, 13 persoane, clienți și angajați, se aflau în interiorul localului de fițe. Aceștia s-au evacuat înainte de sosirea salvatorilor. 

Afacerile lui Pescobar i-au adus venituri în 2022 de peste 16,5 milioane de lei. Asta înseamnă aproximativ 10.000 de euro pe zi și anunță că vrea să își extindă imperiul, cea mai recentă locație este cea de la Timișoara. de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list