Problemele se țin lanț de Dorian Popa. Datele din buletinul său au ajuns pe tot internetul, iar influencerul amenință cu repercursiuni

Dorian Popa a avertizat că va lua măsuri legale împotriva celor care au distribuit pozele cu buletinul său în mediul online și a solicitat ștergerea lor. De asemenea, a spus că va duce situația și în instanța dacă este nevoie.

„Nu vă mai jucați cu lucurile astea pentru că nu este normal", a precizat Dorian Popa, care a luat deja legătura cu avocatul său.

„Unii dintre noi am luat-o ranza rău de tot, deci este foarte periculos să te joci cu postarea actelor de identitate.

VIDEO. Momentul în care o femeie fură bradul de Crăciun din fața unui magazin din Dej și o rupe la fugă spre portbagajul mașinii

Eu nu vreau să fac rău, nu mi-a plăcut niciodată să fac rău, nu vreau decât să mă apăr, atât timp cât buletinul meu este pe tot internetul. A trebuit să fac niște capturi de ecran, i le-am trimis lui Dragoș, avocatul meu, iar el probabil se va ocupa din punct de vedere juridic, dar este foarte periculos să faceți chestia asta.

Eu îmi schimb buletinul săptămâna viitoare, el a mai fost postat acum câteva luni, am crezut că este ok, dar fac acest story că poate vă liniștiți și vă băgați mințișoarele în cap. Nu vă jucați cu buletinul meu pentru că nu este normal", a spus Dorian Popa.

În ultimele luni, Dorian Popa a fost în centrul atenției pentru numeroase scandaluri. După ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, artistul a pierdut mai mulți fani, iar la scurt timp a fost părăsit de iubita care i-a fost alături timp de 11 ani. 

Nicolae Ciucă a dezvăluit propria rețetă de sarmale. Ingredientul special din Oltenia care face diferențade pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list