Petrecere secretă la vila ambasadorului român în SUA, Andrei Muraru

Pe 12 octombrie, în reședința de lux a ambasadorului român a avut loc o recepție cu mare ștaif organizată în scopul strângerii de fonduri de către un ONG american, care reprezintă asociația cetățenilor din orașul Georgetown. Detaliile despre eveniment au fost făcute publice pe site-ul organizației, dar Muraru nu a spus nimic despre petrecerea secretă.

Nici pe pagina ambasadei României, ori a ambasadorului nu s-a comunicat despre petrecerea de la vilă. Astfel, nu se cunosc alte date, nici sumele obținute, nici măcar dacă ONG-ul cetățenilor americani ar fi plătit Ambasada României pentru închirierea vilei pentru fastuoasa recepție la care se așteptau donații de mii de dolari per participant.

Ambasadorul României în Statele Unite s-a mutat în vila de lux din Washington, în vara anului trecut, unde plăteşte o chirie aproape dublă faţă de vechea sa reședință. Proprietatea de peste 2.000 mp are 46 de camere, 8 dormitoare, 8 băi, piscină și saună. Ministerul Afacerilor Externe plăteşte chirie de 21.000 de dolari pe lună pentru acest lux. de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list