Papahagi: S-au unit azi trei maeștri ai ocaziilor ratate, pentru a-și acoperi reciproc goliciunea

Argumentele profesorului Papahagi vin să demonstreze șansele ratate de cei trei lideri Cătălin Drulă, Eugen Tomac și Ludovic Orban, care au decis ca USR, PMP și Forța Dreptei să participe pe liste comune la alegerile europarlamentare de anul viitor.

"S-au unit azi trei maeștri ai ocaziilor ratate, pentru a-și acoperi reciproc goliciunea. USR, partid care a pretins că aduce oameni noi în politică, a devenit o dezamăgire patentă și a pierdut pe drum jumătate din electoratul cu care a pornit. Au adoptat mimetic un progresism cu spume, dar într-un final și-au dat seama că românii merg mai mult la biserică decât la Gay Pride", afirmă Papahagi despre partidul lui Drulă. 

"Ludovic Orban a fost liderul celui mai mare partid de dreapta și al unui guvern dominat de liberali și useriști. Nici el n-a știu să construiască nimic, iar acum se agață cu disperare de ce a rămas din USR ca să se salveze de pensionarea politică. Câte șanse ratate! În fine, măcar dacă și-au învățat lecțiile", își încheie Papahagi mesajul de pe Facebook.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list