Mașina furată în care se afla Marius Budai a fost returnată proprietarului - Trebuie s-o păstreze până la soluționarea cauzei

Parlamentarul de Botosani a reintrat în posesia autoturismului Audi A6, în baza unei ordonanțe emise de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

„In data de 19 decembrie am depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi copia contractului de vanzare-cumparare si o cerere de restituire a autoturismului pentru ca eu sunt un cumparator de buna credinta. In urma verificarilor preliminare, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi a emis o ordonanta prin care mi s-a restituit autoturismul cu obligatia mea, ca proprietar, sa-l pastrez pana la pronuntarea unei solutii definitive. Astazi am luat masina de la Politia de Frontiera Iasi", a afirmat Slincu.

Masina deputatului Dan Slincu a fost indisponibilizata, sambata trecuta, de politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, in momentul in care parlamentarul revenea in tara de la un eveniment politic desfasurat la Chisinau.

Reacția lui Marius Budăi și a lui Dan-Constantin Șlincu după ce au circulat cu o mașină furată: „Am crezut că este o farsă"Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, împreună cu un alt parlamentar, Dan Constantin Șlingu, au fost prinși la intrarea în țară, dinspre Republica Moldova, într-o mașină care figura a fi furată. „Este un incident nefericit. Nu cred că este corect că Marius Budăi a fost prins într-o mașină furată. Nu am furat eu nicio mașină. Ne întorceam de la Chișinău, de la un eveniment. Mașina o are din anul 2015, achiziționată din Galați, de la o doamnă, cu acte. Dumnealui (n.r.: Dan-Constantin Șlincu) a gestionat mașina, timp de 8 ani colegul meu nu a fost sesizat. O să am o discuție cu specialiști din MAI. În momentul în care am vrut să intrăm în țară, am dat documentele, apoi ne-au informat că mașina apare ca dată furată. Prima dată am crezut că este o farsă, nu am putut să cred ce aud. Au luat mașina acolo, eu am întrebat dacă o putem preda la Botoșani. Au spus că nu, am chemat o mașină și ne-am continuat drumul spre casă", a spus Marius Budăi, la Realitatea PLUS.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list