Lichiorul Mozart Chocolate Cream, alegerea ideală pentru a celebra momentele speciale. Cadou excepțional de Sărbători (P)

O combinație rafinată ce îmbină savoarea delicioasă a ciocolatei belgiene cu o gamă variată de arome unice precum: notele distincte ale vaniliei de Bourbon, delicatețea caramelului, frișca mătăsoasă, eleganța discretă a ciocolatei albe, prospețimea fructată a căpșunilor, notele îmbietoare de dovleac, adăugându-se și subtilele nuanțe de cafea și nucă de cocos. 

 

Astfel originalul Lichiorul Mozart Chocolate Cream se regăsește pe piața din România în 7 sortimente excepționale, disponibile în magazinele Kaufland, Carrefour, Auchan și Selgros, in reteaua CBA,  în anumite statii selectate OMV, in intreaga retea de benzinarii SOCAR și pe www.finestore.ro

 

Cu o tradiție de peste 60 de ani, ingredientele folosite pentru lichiorurile Mozart sunt atent selecționate și prelucrate cu grijă, fiecare sticlă fiind produsă manual în distileria Mozart din Salzburg, locul de naștere al celebrului compozitor Mozart. Aceste rădăcini culturale reprezintă temelia tradiției istorice, a expertizei profunde și a pasiunii, transformând lichiorul Mozart într-un brand renumit.

 

Design-ul sticlei, inspirat din forma unei bomboane de ciocolată, conferă acestui lichior un aspect deosebit, transformându-l în cadoul perfect pentru orice ocazie.

 

Aromele intense și parfumul rafinat al lichiorului Mozart creează o simfonie a gustului, în care notele seducătoare de ciocolată albă, vanilie și caramel se completează armonios pe portativul gustului oferindu-ți o experiență relaxantă, un moment de răsfăț în mijlocul agitației cotidiene.

 

Descoperă magia gustului autentic și trăiește o experiență senzorială inedită alături de Lichiorul Mozart Chocolate Cream - alegerea ideală pentru a celebra momentele speciale sau pentru a oferi un cadou de neuitat celor dragi.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list