Le-au stricat Crăciunul. O grupare care vindea haine și parfumuri contrafăcute în București, săltată de oamenii legii

Comenzile erau plasate, atât prin intermediul rețelelor de socializare, prin transmiterea unui mesaj, cât și prin intermediul unei aplicații de mesagerie, iar produsele postate, ce purtau însemnele unor mărci consacrate, nu aveau o descriere sau un preț de vânzare, potențialul client fiind îndrumat să contacteze vânzătorul în privat, prin cele două modalități.

De asemenea, persoanele care administrau pagina ar fi pus la dispoziție o adresă din Sectorul 5, unde bunurile puteau fi vizualizate și probate de către potențialii clienți.

 

În vederea probării activității infracționale a bănuiților, la data de 13 decembrie 2023, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate 690 de produse de îmbrăcăminte și parfumuri, susceptibil a fi contrafăcute, AWB–uri aferente livrărilor efectuate printr-o firmă de curierat, laptopuri, precum și 600 de euro și 40.920 de lei.

Persoanele bănuite au fost depistate și conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

 

de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list