Intervenție în condiții de vreme extremă pentru preluarea unui marinar rănit şi aducerea acestuia în port - Anunțul ARSVOM

Reprezentanţii ARSVOM au transmis că un echipaj a fost solicitat de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) pentru a face o intervenţie de tip Medevac. 

"La bordul navei petroliere YM Earth, sub pavilion Malta, aflată în zona de ancoraj nr. 3, un membru al echipajului necesită îngrijiri medicale, prezentând o plagă deschisă la unul din membrele superioare. La ora 10:22, Nava SAR Artemis, din cadrul ARSVOM s-a deplasat în direcţia indicată pentru a prelua rănitul, un bărbat de naţionalitate turcă. La ora 11:10, echipajul navei Sar Artemis a preluat la bord bărbatul rănit, urmând a-l preda serviciilor medicale, din Dana de pasageri", au precizat reprezentanţii ARSVOM.

În jurul orei 11.50, marinarul a fost predat echipajului medical de urgenţă. Intervenţia s-a desfăşurat în condiţii meteo nefavorabile. 

"Intervenţia de astăzi (vineri - n.r.), s-a desfăşurat pe un grad de agitaţie al mării de 3-4, cu o estimare a vitezei vântului de 5-6 grade pe scara Beaufort", a precizat sursa citată.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list