Dispariție misterioasă la Iași. Un tânăr recent revenit din străinătate este de negăsit, după 10 zile

Mama lui Alin Constantin Caragiu, nu a mai primit nicio veste din partea băiatului său de pe data de 19 decembrie. A sunat toți prietenii băiatului, sora acestuia îl caută prin tot orașul, însă scenariul care s-a născut în capul mamei este unul sumbru, potrivit BZI.

 

„A ajuns acasă pe data de 18 decembrie 2023, el a fost plecat în Spania, cu tatăl său și a lucrat în construcții. A strâns câțiva bănuți și își dorea să se înscrie la școala de șoferi, așa că hotărât să vină acasă să facă și sărbătorile în țară, după să înceapă școala de șoferi. Am vorbit cu el inclusiv pe data de 19 seara, și de pe 20 decembrie nu mai știu nimic de el. (...) Sunt disperată, nici pe rețelele de socializare nu mai este activ de aproape zece zile, mă gândesc la ce e mai rău", a mărturisit mama băiatului dispărut.

 

Băiatul de 22 de ani are și probleme cu inima. Mama îl descrie ca fiind un copil cuminte, cu bun simț și puțin naiv.

Alin Constantin Caragiu, tânărul din Iași care a dispărut în mod misterios, a fost văzut ultima data în zona Dancu. Mama face un apel disperat către toți ieșenii, își dorește doar să știe dacă fiul său este viu.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list