Cele mai norocoase zodii până la finalul anului 2023 - Portițe spre o relație spirituală mai profundă pentru unii nativi

Încearca să încorporezi un sentiment mai larg de succes, în timp ce reflectezi nu doar asupra remunerației sau a titlului postului, ci și asupra modului în care esti capabil să trăiesti viața pe care o doresti, care include timpul liber, capacitatea de a experimenta viața sau chiar de a te odihni în plăcerea liniștită a fără a face absolut nimic. Norocul pe care îl poți descoperi în aceste ultimele zile ale lunii și ale anului, totodată, se găsește în realizarea a ceea ce este cu adevărat important și apoi în crearea unei vieți reprezentative pentru tot ceea ce ești – și tot ceea ce vrei să devii.

Berbec

Esti rugat să te legi, să ai grijă de detalii și să planifici succesul. Odată cu începutul sezonului Capricorn în casa ta a norocului și a abundenței, esti îndrumat să te concentrezi asupra pașilor pentru a crea succesul pe care îl doresti. Pe măsură ce Mercur Retrograd apare în acest semn de pământ, este o șansă de a modifica planurile existente și de a reflecta asupra noilor conștientizări care ajută la indicarea drumului de urmat. Cel mai important lucru este să nu sari niciun pas; oricât de mult ai putea prefera să nu joci după reguli, în decembrie, exact asta va trebui să faci.

Nu înseamnă că totul este muncă și nu joacă, dar atunci când vine vorba de a atrage oportunități norocoase, trebuie să faci munca pentru a te pregăti pentru succes. Concentrează-ți energia asupra detaliilor noi oferte de muncă, asupra literei mici a unui nou rol profesional sau asupra oricărei noi oportunități care îți iese în cale. S-ar putea să trebuiască să abordezi o cale mai lungă către succes, deoarece ești încurajat să te concentrezi pe pașii pentru a obține ceea ce doresti. Ai încredere că totul va merita, iar munca de acum va deschide calea pentru binecuvântări de mai târziu.

Taur

Energia Capricornului este harnică și muncitoare, dar în această parte a vieții tale, înseamnă că și tu trebuie să devii serios în ceea ce îți dorești. Nu te vinde ieftin luna aceasta. Dacă visezi să fii antreprenor, nomad digital sau pur și simplu să-ți îndeplinești lista de călătorii, concentrează-te pe pașii de care ai nevoie pentru a îndeplini asta, mai degrabă decât să simți că este ceva care nu îți este la îndemână. Poti crea orice doresti, dar nu trebuie să iti fie teamă de schimbarea necesară pentru a realiza acest lucru.

În timp ce Sezonul Capricorn și Mercur Retrograd sunt în desfășurare, este un moment oportun pentru a revizui acele idei pe care le-ai lăsat pe margine. Doar pentru că un vis pare mare, nu înseamnă că nu se poate întâmpla cu angajamentul și munca pentru a-l îndeplini. Oricât de mult te-ar putea face această energie să simți că trebuie să treci prin lucruri în sinea ta a doua oară sau a treia oară, amintește-ti că viața este o spirală și te va întoarce în continuare la teme similare pentru a obține cunoștințe și perspectivă mai bune. Folosește ceea ce ai învățat și indeplineste-ți visul pentru a crea o viață plină de abundență.

Leu

Poate fi o provocare în momentele de lecții să crezi că se vor îmbunătăți, dar în acest caz, tocmai asta se întâmplă. Jupiter este planeta abundenței și a succesului și, pe măsură ce staționează direct în Taur, vei putea culege recompensele muncii tale grele. Din septembrie, Jupiter se află în călătoria sa retrogradă în Taur, ajutându-te să reflectezi asupra temelor de valoare, compensare, succes și bogăție. Acum este șansa ta de a susține tot ceea ce ai reflectat, astfel încât să poți păși cu adevărat în succesul pe care l-ai dorit.

Jupiter direct în Taur înseamnă că este timpul să ceri o promovare, o mărire sau chiar să începi să-ți pui CV-ul în altă parte, dacă simți că vei fi mai apreciat acolo. În timp ce stațiile Jupiter direcționează la sfârșitul lunii, ia următoarele câteva săptămâni pentru a începe să te pregătesti pentru schimbările pe care doresti să le implementezi pentru a profita la maximum de această energie abundentă. Amintește-ti, de multe ori nu vei primi ceva decât dacă îl ceri, așa că nu îți fie teamă să vorbești.

Fecioara

Recent, ai trecut printr-o fază de a fi mai mult o persoană de casă, mai degrabă decât să călătoresti sau să te aventurezi în afara zonei de confort. Acest lucru a făcut parte din procesul de a descoperi mai multă recunoștință pentru viața ta, precum și de a putea găsi fericirea și împlinirea acolo unde te afli, mai degrabă decât să te gândești că, cumva, acele sentimente există în afara ta. Pe măsură ce recunoști că fiecare moment deține o cheie importantă pentru tine, poți, de asemenea, să treci mai ușor prin ceea ce reprezintă fiecare.

Pe măsură ce stațiile Jupiter direcționează în Taur, folosește-o ca o oportunitate pentru a începe să-ți trăiești viața în mod expansiv și din belșug. Călătoria poate fi planificată acum, împreună cu urmărirea mai multor educații, o oportunitate de muncă sau chiar o relație spirituală mai profundă. Acesta este momentul tău pentru a străluci și, oricât de mult ai trebuit să înveți să fii recunoscător pentru ceea ce ai, este timpul să începi să visezi la ceea ce urmează, în timp ce ești ghidat să îmbrățișezi pe deplin viitorul tău frumos.

Citiți continuarea pe sfatulparintilor.rode pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list