Ce spune Dragoș Bucur vorbește despre resetarea sexuală și atacurile împotriva credinței -VIDEO

Dragoș Bucur a făcut distincția dintre religie și credință și a mărturisit că el însuși a căzut în această capcană, în trecut.

"Am fost de partea celor care vânau, la un moment dat, toate greșelile reprezentanților credinței. Nu în mod public, dar mi-am dat seama că aproape mă bucuram la fiecare știre negativă despre greșeli în credință", a declarat Dragoș Bucur în podcastului lui Cătălin Măruță.

 

Între timp, și-a schimbat perspectiva, în urma unor experiențe personale și acum a ajuns să-i admire pe cei care, datorită credinței, fac lucruri extraordinare, spre deosebire de marea majoritate.

Dana Nălbaru a dat cărțile pe față. S-a pocăit și a  decis să dispară complet din spațiul public

"Pe chestia asta cu credința mie mi se pare ca este un soi de propaganda foarte bine coordonată. Altfel nu înțeleg cum e posibil să ajungi să fii luat la mișto când spui ca tu crezi in Dumnezeu. 

 

Îți dai seama că a ajuns să fie absolut normal în anumite țări ca un copil de 7-8 ani să-și schimbe sexul? La 7-8 ani nu știi ce să mănânci, cum poți să știi tu dintr-o dată că nu mai ești băiat, ci ești fata. Nu spun ca nu or fi si cazuri, dar cum să încurajezi un adolescent sa își schimbe sexul când toți știm ca in adolescență trecem prin cele mai nebunești gânduri posibile," a afirmat Dragos Bucur.

Dana Nălbaru caută angajați! La ce trebuie să te pricepi pentru a lucra în prăvălia artistei

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list