Anchete uriașe ale DGASPC Sibiu și ale Poliției după ce 5 copii de la un centru de plasament s-au tăiat pe mâini

Cinci adolescenți de la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă "Prichindelul" Sibiu au fost implicaţi, luni seara, într-un incident, a anunțat, marți, DGASPC Sibiu. 

Potrivit sursei citate, trei fete şi doi băieţi şi-au provocat leziuni, prin tăiere, la nivelul mâinilor. Ei au fost transportaţi la Spitalul Clinic de Pediatrie "Luther" Sibiu, unde au primit îngrijiri medicale corespunzătoare.

Copiii nu au avut nevoie de internare, leziunile fiind uşoare, iar în prezent starea lor este bună.

La nivelul DGASPC Sibiu a fost demarată o ancheta interna cu privire la acest incident, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit sursei citate, în centrul "Prichindelul" se acordă servicii sociale pentru copii abuzaţi, neglijaţi sau exploataţi, repatriaţi, victime ale traficului de persoane, copii ai străzii, copii găsiţi sau abandonaţi în unităţi sanitare, cu vârsta cuprinsă între 7-18 ani, care au domiciliul sau au fost identificaţi pe raza administrativ-teritorială a judeţului Sibiu.

"La data de 18 decembrie, în jurul orei 20:00, prin apel 112, un angajat al unui centru de plasament a sesizat faptul că 5 minori ai centrului necesită îngrijiri medicale, întrucât şi-au provocat leziuni superficiale pe membrele superioare. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine şi siguranţă publică aparţinând IJJ Sibiu, cercetările fiind preluate de către poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul iar în funcţie de rezultat, dispunerea măsurilor legale care se impun", a transmis, la rândul său, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list