AUR cheamă partidele la apel! Se caută "cea mai bună soluţie pentru alegerile locale"

"Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) cheamă în această seară, de la ora 19:00, la sediul AUR, la dialog toate forţele politice, indiferent de ideologie, pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru alegerile locale, pentru Primăria Bucureşti, primăriile de sectoare şi municipii, preşedinţii de Consilii Judeţene, astfel încât să ducem împreună o luptă comună împotriva Partidului Comasat Român PSD-PNL", se arată în anunţul AUR.

Bomba lui George Simion: „Pe 9 iunie NU trebuie să aibă loc alegeri locale pentru că sunt ilegale"

Recent, liderulAUR George Simion a avansat ideea boicotării alegerilor locale din 9 iunie. Simion a acuzat partidele de guvernământ, PSD și PNL, de "practici nedemocratice" și a sugerat că în spatele "cortinei" s-ar desfășura "alte jocuri".

În exclusivitate la Realitatea PLUS, liderul AUR a adus în discuție comasarea alegerilor locale cu europarlamentare, programate pentru 9 iunie, spunând că sunt ilegale. „Nu trebuie să avem alegeri locale pe 9 iunie pentru că sunt ilegale", a afirmat George Simion.

„Partidul unic dă o lovitură de stat în acest moment. Au luat măsuri ilegale prin comasare. Noi am sesizat CCR, care doarme efectiv. Noi știm cine sunt acești judecători și ce rol au avut în acest plan.

Prin foarte multe mijloace, vom boicota. O să mușc din comasați. O să avem reprezentare și o să candidăm în toate consiliile pentru ca românii să aibă o alternativă. Nu am ajuns ca în Rusia, să nu ai de unde alege", a mai spus liderul AUR.

Pe cine susține AUR la Primăria Capitalei

„Atâta timp cât dl Piedone va candida pe o siglă nocivă, nu va fi susținut de AUR. Candidatul nostru este Mihai Enache. Eu asigur pe toată lumea că oriunde există alegeri, AUR va avea candidați sau vom susține pe cel mai bun candidat. AUR are între 20 și 25% pe Enache în sondaje, dacă Piedone nu candidează", a arătat Simion.

Citește și George Simion: „Cozmin Guşă, sondat de AUR în cercetări sociologice pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei"



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list