PSD și PNL, tot mai aproape să bată palma pe comasare. Ciolacu: Sunt 2 programe de armonizat. Doresc ca mâine să anunț tot CALENDARUL de alegeri

"Sa vedem care e propunerea finala. Sunt doua programe de armonizat (PSD si PNL - n.r.). E o cale foarte clara impotriva extremismului din Romania, care exista in acest moment.

E o alianta politica care va da stabilitate Romaniei", a aratat Ciolacu.

"Doresc maine sa anunt tot calendarul de alegeri, ca si prim ministru. Cand am luat decizia, am luat tot calendarul ca romanii sa stie cand se merge la vot", a adaugat liderul PSD.

El a precizat, raspunzand unei intrebari, ca sunt sanse foarte mici ca parlamentarele sa fie comasate cu prezidentialele.

"Imi doresc ca cele doua partide sa vina cu cele doua programe in ceea ce priveste stabilitatea Romaniei. 

Am spus-o si in intalnirea cu partenerii europeni: daca nu am fi avut stabilitate politica nu ar fi existat cresterea economica".

Intrebat cine va da candidatul pentru prezidentiale, Cioalcu a rspuns scurt: "Romania".

"Exista oameni politici si oameni de stat. Cand ajungi intr-o anumita pozitie trebuie sa faci ce e mai bine pentru Romania. Inainte de a fi PSD-isti, PNL-isti, suntem romani. Hai sa vedem ce e mai bine pentru Romania", a transmis premierul. de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list