76 de amenzi date firmei Rosal, în ultimele 3 săptămâni

Amenzile au fost date pentru că Rosal nu a respectat graficul de colectare a deșeurilor de la populație. Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care Vitalia, în mod repetat, a blocat accesul mașinilor Rosal la rampa de deșeuri din Boldești Scăieni pentru că operatorul nu și-a plătit facturile către rampă.

Potrivit datelor puse la dispoziție de reprezentanții Poliției Locale Ploiești, de la 1 februarie până pe data de 19 operatorul de salubritate a primit 76 de amenzi a câte 2.500 lei, adică în total 185.000 lei.

În continuare Ploieștiul are atribuită denumirea de "orașul gunoaielor" din cauza faptului că frecvent platformele de colectare dau pe afară de deșeuri, fiind adevărate focare de infecție, scrie ziarulincomod.ro.

De precizat este și faptul că Rosal colectează deșeurile din Ploiești și din alte localități din județ de la platformele blocurilor și de la casele oamenilor în baza unui contract semnat cu ADI Deșeuri Prahova, asociație subordonată Consiliului Județean Prahova. Contractul urmează să expire anul viitor și este de așteptat ca serviciile să fie scoase din nou la licitație.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list