Nicolae Ciucă: PNL va iniţia demersurile pentru a avea un nou şef al filialei liberale de la Prahova

Șeful liberalilor a făcut această precizarea într-o emisiune TV, întrebat dacă Iulian Dumitrescu - demisionar din funcţia de preşedinte al PNL Prahova ca urmare a anchetei DNA în cazul său - va mai candida la şefia Consiliului judeţean Prahova.

"Aşa cum arată lucrurile acum, la nivelul partidului urmează să desfăşurăm analizele pentru a avea un preşedinte de filială. În cursul acestei săptămâni, la Biroul Politic Naţional am luat decizia ca preşedinţii de filială să candideze la una dintre funcţiile de la nivel local, fie că vorbim de preşedinte al Consiliului Judeţean, fie că vorbim de Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Şi atunci, obligatoriu, vom întreprinde demersurile pentru a putea să avem un nou şef la filială", a declarat Ciucă, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL a anunţat, vineri, că şeful Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, şi-a dat demisia din toate funcţiile din PNL pentru a evita prejudiciul de imagine adus acestuia.

Iulian Dumitrescu a anunţat joi seara că demisionează din toate funcţiile deţinute în PNL, în urma anchetei DNA. El deţinea funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list