Marcel Boloș, întâlnire cu Asociația Orașelor din România pentru a sprijini comunitățile în finalizarea proiectelor din bani europeni

Sprijinul Ministerului Finanțelor este absolut necesar pentru decontarea sumelor declarate deja eligibile în cadrul acestor proiecte.

"Vorbesc despre proiecte al căror stadiu de implementare este matur și al căror necesar de finanțare trebuie asigurat pentru a fi închise cu succes", a precizat ministrul.

Acesta a subliniat faptul că Guvernul României a alocat prin Programele 2021-2027 de două ori mai mult faţă de minimum prevăzut prin Regulament, în acord cu nevoile de investiţii la nivelul municipiilor şi oraşelor.

"De asemenea, i-am încurajat să se concentreze pe pregătirea şi accesarea finanţărilor din noua perioadă de programare", a transmis Marcel Boloș, care pune accent pe continuarea investițiilor în ritm susținut. 

În ceea ce privește absorbția fondurilor nerambursabile la nivel national, administrațiile liberale apar în topul celor mai eficiente, conform PNL.Potrivit celui mai recent studiu care analizează situația economică a județelor României, în vârful clasamentului PIB/cap de locuitor pe țară se află județe conduse de un președinte al CJ din partea PNL. După Municipiul București, clasamentul este ocupat de județele Cluj, Ilfov, Timiș, Brașov, Constanța, Prahova, Sibiu și Alba, precizează liberalii.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list