Detalii șocante ies la iveală în cazul fetiței ucise de mamă, la Galați. Ce s-a întâmplat cu surorile sale

Cazul tulburător al fetiței din Galați, ucisă în bătaie de propria mamă, scoate la suprafață mai multe orori care aveau loc în această familie. Alexandra, în vârstă de doar 9 ani, a murit după ce a fost bătută sistematic de cea care i-a dat viață. Nici surorile ei mai mici nu au fost scutite de abuzul care avea loc zilnic. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional. 

După ce sora lor mai mare a murit, cele două micuțe au fost verificate acasă la asistentul maternal la care locuiesc în prezent. Oamenii legii au constatat că și ele erau chinuite de mamă. Pe corp aveau urme de violență fizică, arsuri și cicatrici.

Acum, cele două vor fi incluse într-un program de consiliere pentru a putea depăși trauma suferită.

Fetița de 9 ani, elevă în clasa a 3-a, a murit în urma unor bătăi crunte, pe care le-a îndurat timp de mai multe zile la rând din partea propriei mame. Cazul ajunsese în atenția asistenților sociali de la Protecția Copilului încă din luna martie a anului trecut. Poliția a deschis la acea vreme un dosar penal după ce a găsit pe trupul micuței mai multe leziuni și arsuri, însă copila a fost lăsată în continuare în grija mamei. de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list