Accident spectaculos la Alba Iulia. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere - VIDEO

Un accident spectaculos a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe o stradă din municipiul Alba Iulia, unde o autospecială a operatorului de salubritate RER Vest a lovit mai multe autoturisme parcate, după care a rupt un copac. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale, afirmă oficialii Poliţiei judeţene Alba.

În imaginile publicate de ziarulunirea.ro se vede cum autogunoiera porneşte de pe loc, de pe o stradă secundară, virează la dreapta pe drumul principal, loveşte un autoturism parcat, apoi pe un al doilea pe care îl proiectează în alte trei autoturisme parcate. Ulterior, autospeciala folosită pentru servicii de colectare a deşeurilor se îndreaptă către partea dreaptă a carosabilului, rupând un copac. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Aba au declarat că accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia. Maşina aparţine companiei de salubritate RER Vest, care are contract pentru servicii de ridicare a gunoiului cu autorităţile din municipiu, iar la volanul autovehiculului se afla un bărbat de 56 de ani din Teiuş. 

În urma accidentului nu au rezultat victime, evenimentul fiind considerat tamponare.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list