Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu

Multe femei se luptă cu soții leneși care par mulțumiți să stea pe loc și să-i lase pe alții să le facă treaba. Dar știai că astrologia ar putea oferi câteva răspunsuri la acest comportament care se poate transforma într-o situație frustrantă?

Zodii care pot fi parteneri leneși

Fiecare zodie are propriile caracteristici. Unele pozitive, altele mai puțin plăcute sau ușor de acceptat. În ultima categorie menționată intră și zodiile care preferă odihna în locul muncii care să le ia mare parte din energie.

Nativii din lista de mai jos fac parte din categoria de persoane care trebuie împinse de la spate ca să facă anumite lucruri.

Partenerii care fac parte din semnele zodiacale enumerate mai jos au nevoie de discuții suplimentare pentru a-și duce lucrurile la bun sfârșit. Astrologia te poate ajuta însă să depășești aceste situații dificile din relația de cuplu.

Saturn, Lordul karmei, este activ în aprilie și trezește lecții de viață. La ce trebuie să fie atente zodiile

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În fruntea listei soților leneși se află bărbatul Taur. Cunoscuți pentru dragostea lor pentru confort și lux, nativii acestei zodii pot fi adesea găsiți stând prin casă, reticenți în a ridica un deget pentru a ajuta la treburile casnice sau la responsabilități.

Natura lor încăpățânată înseamnă că, odată ce s-au hotărât să se relaxeze, este aproape imposibil să-i faci să se clintească. Dacă ești căsătorită cu un Taur, s-ar putea să trăiești o frustrare constantă. Acesta e cauzată de lipsa lui de motivație și inițiativă.

Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionateLeu: 23 iulie – 22 august

Soțul Leu crede că i se cuvine totul atunci când vine vorba de sarcinile casnice. Leii iubesc să fie răsfățați și adorați, dar nu sunt întotdeauna dornici să răspundă acestor gesturi.

În schimb, ei preferă să se bucure de admirația celorlalți, în timp ce lasă munca grea altcuiva. Dacă ești căsătorită cu un Leu, s-ar putea să simți că îi răspunzi în mod constant nevoilor. În tot acest timp tu primești foarte puțin sau deloc la schimb.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Citește continuarea aici

Horoscop 22 aprilie. Săptămâna începe cum nu se poate mai bine pentru două zodii: află cine sunt norocoșii

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list