Gerard Depardieu a fost reținut în Paris. Actorul este acuzat de agresiune sexuală asupra mai multor femei celebre

Gerard Depardieu, după gratii

Conform informațiilor furnizate de o sursă din cadrul poliției franceze, Gerard Depardieu a fost convocat pentru a fi plasat în arest preventiv la sediul Poliției Judiciare din Paris, unde urmează să fie interogat în legătură cu acuzațiile de agresiune sexuală.

Plângerile formulate împotriva actorului includ acuzații de agresiune sexuală, hărțuire sexuală și insulte sexiste. Una dintre plângeri a fost depusă de către o decoratoare care lucra la filmul „Les Volets Verts", regizat de Jean Becker, care îl acuză pe Depardieu că ar fi agresat-o sexual în 2021. Aceasta a depus plângerea în februarie 2024, iar ancheta a fost încredințată districtului trei din cadrul Poliției Judiciare din Paris.

Potrivit informațiilor apărute în presă, incidentul ar fi avut loc într-o vilă privată din Paris în septembrie 2021, când Depardieu ar fi adresat fraze grosolane și ar fi atins-o pe reclamantă în mod nepermis în timpul filmărilor.

Actorul este acuzat de mai multe agresiuni sexuale

Cealaltă plângere a fost formulată de o fostă asistentă de regie, care îl acuză pe actor de agresiune sexuală în 2014. Depardieu este deja inculpat din 2020 pentru viol și agresiune sexuală asupra unei tinere actrițe, Charlotte Arnould. De asemenea, în Spania, este vizat de o plângere formulată de jurnalista și scriitoarea Ruth Baza, care îl acuză că a violat-o în 1995.

Aceste acuzații recente aduc în prim-plan problemele legate de violența sexuală și abuzurile de putere din industria cinematografică.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list