Angela Similea, rămasă fără casă din cauza datoriilor

Viața celebrei artiste a anilor 70-80 a început să se schimbe din anul 2009. Atunci, soțul Angelei Similea a fost diagnosticat cu o boală gravă, la scurt timp după ce mama sa a început să aibă probleme de sănătate. 

Cântăreața a fost nevoită să îi îngrijească de amândoi, care au și murit între timp. De asemenea, artista și-a pierdut și nașul de cununie, dar și unul dintre frați.

Angela Similea a început să aibă probleme financiare după moartea soțului său. Vila cu 16 camere în care au locuit împreună, situată în comuna Belciugatele, din județul Călărași, a fost scoasă la vânzare pentru a acoperi datoriile mari pe care cei doi le-au acumulat de-a lungul timpului. De atunci, situația financiară a artistei s-a înrăutățit, și a fost nevoită să renunțe și la apartamentul din București pe care îl cumpărase între timp.

În ciuda faptului că trece prin momente dificile, Angela Similea și-a păstrat optimismul și rămâne una dintre cele mai iubite și admirate artiste din România. Cântăreața continuă să inspire și să aducă bucurie prin muzica sa. 



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list