Funcția pe care o așteptau toți utiliatorii WhatApp. De când va fi disponibilă și în România

WhatsApp introduce o nouă caracteristică pentru utilizatorii săi de Android, oferind un meniu de apelare integrat direct în aplicația de mesagerie.

 

Această funcție, destinată să simplifice procesul de apelare prin utilizarea conexiunii la internet, a fost dezvăluită recent în versiunea beta a aplicației.

 

Noua caracteristică, implementată în versiunea WhatsApp beta 2.24.9.28 pentru Android, le permite utilizatorilor să apeleze direct contactele, folosind rețeaua de date mobile sau Wi-Fi, fără a recurge la serviciul de telefonie mobilă tradițională. Acest lucru este util pentru cei care dispun de un număr limitat de minute sau se află în străinătate, unde tarifele de roaming sunt semnificativ mai ridicate, scrie Android Authority.

 

WhatsApp încearcă să elimine nevoia de a folosi meniul de apelare

 

Prin această actualizare, WhatsApp încearcă să elimine nevoia de a folosi meniul de apelare al sistemului Android, facilitând astfel găsirea și apelarea contactelor direct din aplicație.

 

Modificarea reprezintă, de asemenea, un pas spre integrarea aplicației în funcțiile native ale telefonului, având în vedere că WhatsApp lucrează și la sincronizarea listei sale de apeluri cu jurnalul de apeluri al aplicației Google Phone.

 

Această funcție este încă în teste și nu este clar când va fi disponibilă pentru toți utilizatorii sau dacă va fi implementată pe scară largă. Totuși, este evident că Meta (compania mamă a WhatsApp) încearcă să consolideze rolul aplicației de mesagerie ca o alternativă viabilă la funcțiile standard de apelare ale telefonului.

 

În ciuda beneficiilor evidente în termeni de comoditate și economie de costuri, utilizatorii ar trebui să fie conștienți de necesitatea unei conexiuni la internet pentru a putea folosi această funcție. Pentru viitor, este posibil ca această funcție să deschidă calea pentru o integrare și mai mare a serviciilor de VoIP în aplicațiile de mesagerie.

 

 



de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list