Traficul prin vama Giurgiu-Ruse, OPRIT din cauza protestului fermierilor bulgari VIDEO

Potrivit polițiștilor, pe tot teritoriul Bulgariei vor avea loc, astăzi, acţiuni de protest ale producătorilor de cereale.

"Începând cu ora 10:10 traficul este oprit pe ambele sensuri pentru toate mijloacele de transport din cauza protestului fermierilor bulgari in sensul giratoriu din PTF Ruse. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, cu privire la faptul că în zilele de 6 şi 7 februarie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, pe teritoriul Bulgariei vor fi desfăşurate acţiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu.

În prezent, timpul de aşteptare la controlul de frontieră prin punctul de trecere al frontierei de la Giurgiu este de cel puțin 120 de minute pe ambele sensuri de mers, atât pentru camioane cât şi pentru autoturisme. 

În funcţie de evoluţia situaţiei în punctul de trecere a frontierei, timpii de aşteptare vor fi actualizaţi periodic, mai arată sursa citată.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list