Top 3 zodii care sărută cel mai bine. Horoscopul pupăcioșilor

Aceste semne știu să creeze o atmosferă de intimitate și tandrețe care îi fac pe partenerii lor să se predea complet farmecului lor. Iată de ce sunt cunoscuți ca fiind cei mai buni din lumea romantismului și ai seducției. 

RAC

Natura lor iubitoare și atenția constantă pentru partenerul lor îi fac iubiți excepționali. Nu numai că găsesc momentul perfect pentru un sărut de neuitat, dar se și lasă cu pasiune în relație, dedicându-se complet bunăstării persoanei dragi. Dorința lor de a-și vedea partenerul fericit și mulțumit îi face foarte dezirabili în lumea iubirii și a intimității, iar acest lucru îi face să fie recunoscuți drept cei mai buni din tot zodiacul când vine vorba de sărut.

PEȘTI

Peștii sunt maeștri ai artei sarutului, datorită echilibrului lor perfect între tandrețe și pasiune. Când își oferă unul dintre săruturi, o lasă pe cealaltă persoană complet predată la picioarele lor. Sunt extrem de iubitori, ceea ce îi face pe partenerii lor să-și dorească mereu să le fie alături. Cu toate acestea, sunt destul de rezervați în public, împiedicându-i să arate afecțiune sau săruturi pasionale în locuri aglomerate. Preferă să păstreze acele expresii de afecțiune pentru momente mai intime în cuplu. În general, sărutările lor sunt blânde și lente, creând o experiență care seamănă cu cele mai romantice momente din filme.

TAUR

Oamenii din zodia Taur sunt experți  în a oferi săruturi senzuale și extrem de intense. De fiecare dată când oferă un sărut, marchează un înainte și un după în viața celuilalt. Sunt atât de elocvenți încât au capacitatea de a aprinde pasiunea chiar și la cei care tind să fie mai rezervați. În plus, se remarcă prin capacitatea de a-i surprinde pe cei dragi, fiind extrem de atent și respectuos. Spre deosebire de Pești, oamenii Taur sunt foarte demonstrativi în public, nu ezită să dea săruturi și îmbrățișări indiferent unde s-ar afla.

 de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list