Test de inteligență uimitor! Un GENIU se poate ascunde în tine: spune prin care robinet curge apa mai repede

copul său a fost de a determina limitele inteligenței umane și de a clasifica majoritatea populației în funcție de parametri stabiliți. Conform scalei lui Binet, cea mai mare parte a populației are un IQ cuprins între 85 și 114. Persoanele care au IQ-ul mai mic de 85 au o gândire mai înceată, iar dacă este peste, atunci sunt persoane inteligente. Geniile sunt acele persoane care au IQ-ul peste 130. Ei bine, acest test de inteligență pe care urmează să îl faci te va ajuta să-ți măsori inteligența.

Testează-ți inteligența spunând prin care robinet curge apa mai repede!1. Robinetul 1S-ar putea să nu fii cea mai inteligentă persoană din lume, dar ești capabil să-ți dezvolți inteligența dincolo de limitele societății. În general, găsești soluții creative, dar te limitezi și nu le împărtășești celorlalți, pentru a preveni jena. Fă acest lucru și vei vedea că ideile complexe încep să înflorească.2. Robinetul 2Nu ești deosebit de inteligent, dar știi să gestionezi inteligența altora.  

Înțelegi mediul din jurul tău ca pe un tabel cu posibilități și ești dispus să treci peste orice obstacol, folosind abilitățile altora ca și cum ar fi ale tale.3. Robinetul 3Ești cu singuranță o persoană originală când vine vorba de gândire. Este posibil ca ceilalți să nu aibă foarte mult respect pentru tine, deoarece nu îți pot urma ideile. Cu toate acestea, dacă lucrezi la comunicarea obiectivelor și strategiilor în raport cu alții, vei vedea cât de repede cresc inteligența și eficiența.4. Robinetul 4Ești aproape un geniu. Trebuie doar să apelezi la oamenii și materialele potrivite. Îți pierzi talentul pe trivialități, dar este doar o chestiune de concentrare și de a-ți pune creierul să lucreze la lucruri valoroase pentru ca inteligența ta să-și atingă potențialul.Tu ce robinet ai ales? Spune-ne în comentarii!

Sursă text&foto: Eva.ro de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list