Klaus Iohannis, prima reacție după vestea că regele Charles a fost diagnosticat cu cancer: Îi dorim Majestății sale însănătoșire deplină

"Gândurile noastre se îndreaptă către Majestatea Sa Regele Carol al III-lea și către Familia Regală, precum și către poporul Regatului Unit în aceste momente dificile. Îi dorim Majestății Sale însănătoșire deplină", a transmis Iohannis, pe rețeaua X. 

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunţat luni Palatul Buckingham, precizând că nu este vorba de cancer de prostată, dar a fost descoperit în timpul operaţiei sale pentru prostata mărită.

Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, dar, potrivit comunicatului Palatului Buckingham, regele a început încă de luni "tratamentele obişnuite", potrivit BBC.

Palatul Buckingham spune că regele "rămâne deplin pozitiv în ceea ce priveşte tratamentul său şi aşteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice depline".

El își va amâna angajamentele publice și este de așteptat ca alți membri ai familiei regale să-l ajute  în timpul tratamentului.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list