Gabriela Firea, despre o eventuală candidatura a lui Ciolacu la Capitală: Până la urmă, de ce nu? Ce spune despre bătălia pentru funcția supremă în stat

"Cu privire la domnul președinte Ciolacu de a candida la Primăria Capitalei, în primul rând, domnia sa trebuie să spună public dacă este reală sau nu informația. Mie personal mi-a transmis că nu afost o știre corectă, dar totul este posibil", a declarat Firea. 

Ea a precizat că nu știe cine a aruncat acest scenariu în spațiul public și nici cu ce scop a făcut asta. 

Gabriela Firea a comentat, luni, într-un interviu la un post TV, recentele scenarii privind o posibilă candidatură a lui Marcel Ciolacu la Capitală.

"Nu știm de cine (n.r. a fost aruncat acest scenariu în presă) și cu ce folos sau nu știm dacă a avut, poate, o minimă bază reală. Poate cineva a intrat în posesia unor cercetări sociologice care se realizau astă-vară și în care erau incluși mai mulți candidați. Până la urmă, de ce nu?", a arătat senatoarea PSD.

Gabriela Firea a arătat, însă, că partidul din care face parte ar trebui să câștige funcția supremă în stat, președinția. Ea nu exclude nici purtarea unor negocieri și o susținere a unui candidat PNL, astfel încât, guvernarea social-democrată să continue și după alegeri.

"Cred că după pierderile sau ratările succesive ale echipei social-democrate la Palatul Cotroceni și având în vedere conjunctura politică, precum și rezultatele pe care le-am obținut, atât cu primarii noștri, cu președinții de consilii județene, de asemenea cu miniștrii care conduc entitățile guvernamentale și cu premierul, ar fi acum un moment bun pentru Partidul Social Democrat să câștigăm, în sfârșit, un câștig bine meritat, un câștig necesar pentru țară, președinția României.

Dacă în funcție de alte elemente, care nu țin neapărat de discuțiile noastre interne, se va lua în cadrul coaliției de guvernământ o altă decizie pentru a susține împreună, astfel încât să maximizăm șansele, candidatul Partidului Național Liberal, urmând ca PSD să continue guvernarea, iarăși este plauzibil și nu spunem nu muncii niciodată", a arătat prim-vicepreședintele PSD.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list