Femeie prinsă încercând să introducă ilegal în Republica Moldova sute de seringi şi flacoane cu botox. Unde era ascunsă marfa

Femeia, în vârstă de 53 de ani, care nu este rezident al Republicii Moldova, s-a prezentat la intrarea în această ţară în postul vamal Tudora, situat la frontiera cu Ucraina, la volanul unui autoturism Dacia Logan.

„Funcţionarii vamali în comun cu poliţiştii de frontieră au supus controlului de rigoare mijlocul de transport şi au depistat în roata de rezervă şi în salonul mijlocului de transport, tăinuite produse cosmetologice. În momentul când s-a decis ridicarea produselor şi documentarea cazului, persoana a încercat să ascundă produsele sub haină, motiv pentru care echipa de control a dispus suplimentar efectuarea controlului corporal", se arată într-un comunicat al autorităţilor vamale din Republica Moldova, dat publicității sâmbătă.

În maşina condusă de femeie şi asupra acesteia poliţiştii de frontieră au găsit 372 seringi şi recipiente botox, ascunse şi nedeclarate la controlul vamal.

Produsele au fost ridicate, iar investigaţiile în acest caz continuă.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list