Ciucă, întrebat pe cine ar vota între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan la Primăria Capitalei: Aş stabili în cabina de vot

Întrebat, sâmbătă, într-o emisiune TV, pe cine ar vota pentru Bucureşti dacă ar avea de ales doar între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, Nicolae Ciucă a răspuns: „Candidatul PNL". Întrebat dacă Sebastian Burduja va fi candidatul liberalilor, Ciucă a răspuns pozitiv, relatează News.ro.

Întrebat din nou pe cine ar pune ştampila dacă ar avea de ales doar între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, fără o opţiune liberală, Nicole Ciucă a răspuns: „Votul este secret".

Chestionat dacă ar vota pe cineva între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan sau și-ar anula votul, liderul PNL a răspuns: „Aş stabili în cabina de vot".

Ciucă suține că Sebastian Burduja, „un politician tânăr, un politician cu o educaţie profesională foarte bună, şi în România, şi în SUA, „demonstrat prin funcţiile pe care le-a deţinut că are abilităţile necesare să gestioneze şi să conducă instituţii de amploare".

„Bucureştiul, în sine, este cea mai de amploare localitate din ţara noastră. Ca atare, prin angajamentul personal, prin angajamentul echipei de la Bucureşti, Sebastian Burduja va trebui să-şi folosească toate aceste abilităţi astfel încât să meargă către bucureşteni cu un proiect de management al Bucureştiului şi să-i convingă.

Bucureştiul are nevoie de un manager care să trebăluiască de dimineaţă până dimineaţă dacă e nevoie pentru a rezolva problemele", a arătat Ciucă.

Liderul liberal a susţinut că PSD şi PNL nu au analizat încă varianta unui candidat comun pentru Primăria Generală.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list