Putin pune punctul pe "i". Ce șanse sunt ca Rusia să atace Europa: Noi înțelegem că vorbesc prostii!

„Occidentul a provocat un conflict în Ucraina, Orientul Mijlociu și alte regiuni ale lumii și continuă să mintă. Acum, fără nicio jenă, ei spun că Rusia ar intenționa să atace Europa. Noi înțelegem că vorbesc prostii", a declarat președintele rus în timpul amplului discurs care a fost difuzat în direct de cinematografele din 20 de orașe rusești, relatează TASS preluată de HotNews.ro.

În context, el a acuzat țările occidentale că ele cred că „reprezintă supremația în lume" și că „rusofobia orbește oamenii și îi lipsește de facultățile lor raționale".

Președintele Iohannis a discutat, la Paris, cu Macron despre susținerea Ucrainei și situația de la Marea Neagră

Vorbind despre comentariile făcute de președintele francez Emmanuel Macron la începutul săptămâniii privind posibilitatea trimiterii unor trupe occidentale în Ucraina, Putin a avertizat că „consecințele pentru intruși vor fi și mai tragice, avem arme ce sunt capabile să lovească ținte pe teritoriul lor".

„De ce ei (NATO) nu înțeleg că există pericolul unui conflict nuclear?", a întrebat el retoric, adăugând că „acțiunile SUA efectiv au distrus securitatea europeană".

„Fără Rusia nu poate există o pace durabilă în lume", a insistat el la un moment dat.

Citește și Război în Ucraina, ziua 734: Zelenski, în alertă. Rusia pregătește o nouă ofensivă. Contre puternice între Scholz și Macron - LIVE TEXT



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list