Cum să scapi de păianjeni în mod natural: ce mirosuri îi țin departe

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să scapi în mod natural de păianjeni, pentru a te bucura de o casă cu atmosfera ideală.

Cum să scapi de păianjeni în mod natural

Păianjenii și muștele sunt printre cei mai des întâlniți dăunători care invadează casa și de aceea trebuie să scăpăm cât mai rapid de ei. Metodele de curățenie naturale sunt extrem de eficiente. Nu doar că sunt foarte utile, ci și lipsite de toxine. Iată rețeta pe care o poți face chiar la tine acasă. Ingrediente:

Un recipient10 picături de ulei esențial de lămâie10 picături de ulei esențial de ceaiApă

În primul rând, trebuie să adaugi

apa în recipient, însă nu trebuie să fie umplută până la maxim. Următorul pas este să adaugi picăturile de ulei esențial, să închizi capacul foarte bine și apoi să agiți totul până ce totul este bine amestecat. După ce ai făcut această soluție, trebuie să pulverizezi în casă, în special în locurile unde ai observat că apar păienjenii. Este important să pulverizezi în special la colțurile pereților, dar și la pervazul geamurilor, deoarece acestea sunt locurile în care păienjenii apar cel mai adesea. 

De ce să folosești spray natural de păienjeni

Un spray natural împotriva păienjenilor este o metodă simplă folosită pentru a elimina păianjenii din spațiul tău interior. Rețeta este în totalitate naturală și nu este menită să dăuneze în mod direct păienjenilor, însă îi va ține departe o vreme. 

Uleiul esențial de ceai are un miros extrem de înțepător, pe care păienjenii îl urăsc. Acesta conține compuși naturali care resping insectele, mai ales păienjenii. De asemenea, uleiul esențial de lămâie conține o anumită substanță ce descurajează păienjenii să mai apară. Studiile spun că acestora nu le plac deloc mirosurile de citrice și de aceea mirosul de lămâie îi face să fugă și să nu se mai întoarcă în locul respectiv.

Chiar și dacă îți dorești să alungi insectele cu ajutorul unui produs din comerț, este bine de știut că trebuie să alegi unul pe bază de lămâie, pentru a beneficia de rezultatele cele mai bune.

Sfaturi pentru utilizarea spray-ului naturalCe mirosuri țin departe păienjenii

Există o mulțime de mirosuri care țin departe păienjenii. Spre exemplu, mirosul de scorțișoară, lămâie sau piperul este un truc genial pentru a scăpa de păienjeni. De asemenea, și oțetul este inamicul păienjenilor.

Cât de des trebuie utilizată soluția anti-păienjeni

Pentru rezultate optime, este recomandat să folosești această soluție o dată la câteva zile. Cu toate acestea, nu este niciodată prea mult, așa că poți să folosești cu încredere, de fiecare dată când ai nevoie.

Nu uita că păienjenii sunt eficienți în ecosistem, doar sunt neplăcuți în casă. Totuși, dacă observi că păienjenii nu mai apar în casa ta, poți să nu mai folosești o perioadă această soluție. De asemenea, poți înlocui această soluție naturală cu oțet, însă nu este recomandat, din cauza mirosului neplăcut.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală. 

SURSA



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list