George Simion, atac la Ciolacu, după ce premierul l-a numit „Mirel din Turnu Măgurele”: „Marcel, covrigarul din Buzău”

Nu stiu cine e Mirel din Turnu Magurele dar Marcel din Buzău, care confunda economia cu covrigaria. El era premierul. Eu o sa am sansa sa conduc Romania daca românii ma voteaza,Nu stiu ce voce avem noi la nivel mondial in momentul asta, in guvernarea Macarena Marcel stie doar sa distruga si sa se imprumute cu 4 miliarde de euro...asa conduce el economia. Marcel de la Buzău covrigarul.Daca vrea domnul Marcel Ciolacu sa ne duelam, eu am ramas de .acum 10-15 ani, cu versurile de atunci. Vedem ca e intr-o disperare, infricosat de AUR vrea sa comaseze alegerile. Pot sa-i citez și eu din versuri: „Poti sa fugi, poti sa fugi, dar o incurci, o incurci"Dati foc la tara, faceti alegeri comasate, sunteti niste talhari catre trebuie sa plecati de la conducerea acestei țări. De 33 voi PSD-ul nenorociți această țară. Sunteți niște hoși nenorociți care trebuie să plecați, in frunte cu Marcel Covrigarul de la Buzău", a spus George Simion la Realitatea Plus.

IPS Teodosie, sancționat cu „dojană" de Sfântul Sinod. Acuzaţiile care i-au fost aduse - "răzvrătire, indisciplină şi presiune publică"

Declarația lui Ciolacu, în care i-a numit pe mulți politicieni „Mirel din Turnu Măgurele"

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu face distincție între George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna și Dacian Cioloș, comparându-i cu "Mirel din Turnu Măgurele". Liderul PSD a afirnat că aceștia sunt genul care se pricep la toate, dar nu vin cu nicio soluţie.

"Aţi văzut în ultimul timp vreo soluţie de la Simion? Aţi văzut să aibă un dialog coerent despre economie, despre ce se întâmplă în România? (...) Eu nu fac nicio diferenţă între Simion, Drulă, Barna, Cioloş. Spuneţi-mi şi mie, ce au lăsat în ţara asta? Unul a lăsat vreun miliard la vaccinuri, au lăsat spitale în flăcări, nu am văzut nimic făcut, zero fonduri europene. E pentru prima oară când închidem un exerciţiu financiar cu 95%. Zero autostrăzi, mergea cu ranga să distrugă nu ştiu ce chioşcuri... Îi compar cu Mirel din Turnu Măgurele (personaj imaginar din melodia "Macarena" recent lansată de solista Erika Isac n.red.). Cam ăsta e stilul. Se pricep la toate, le ştiu pe toate, dar nu vin cu nicio soluţie", a spus Ciolacu, citat de Agerpres.

El a adăugat că atunci când aceştia "au fost în actul guvernamental nu s-a întâmplat nimic"."Îmi vine Roşia Montană, că lui Cioloş i-a trebuit să intrăm în UNESCO, pentru că de fapt "Uniţi, salvăm Roşia Montană" s-a transformat în "Uniţi Salvăm România" şi aşa am găsit noi un partid politic. Ne-a venit factura la partidul politic. Stai să vedem cât o să ne vină factura, o să ne doară capul pe toţi", a mai afirmat premierul Ciolacu.

Raportul preliminar Metrorex - Cauzele accidentului care a paralizat circulația la metrou marți seara



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list