Dieta cu tărâțe de grâu: secretul kilogramelor pierdute ca prin farmec

 

 

Într-o primă fază, pulberea de tărâţe se administrează zilnic, înainte de masă, câte două linguriţe de cinci ori pe zi, vreme de două săptămâni. Tărâţele au rol să uşureze digestia.

Praful de tărâţe se poate adăuga în ceaiuri, în supe, dar temperatura acestora nu trebuie să depăşească 30 de grade, pentru a nu distruge vitaminele.

După 15 zile, dacă doreşti să slăbeşti mai repede, continuă cura înaintea fiecărei mesei, după care bea o cană de ceai verde sau de apă caldă. Astfel, se diluează sucurile gastrice şi dispare senzaţia de foame. În acelaşi timp, pentru a completa doza de calciu, care lipseşte din tărâţe, se recomandă câte două-trei porţii de iaurt.

În fiecare săptămână, alege o zi când consumi numai fructe şi legume crude, pentru a completa necesarul de nutrienţi. În acest caz, banana trebuie să ţină loc de aperitiv. După cină, în mod obligatoriu, se beau câte două ceaiuri fierbinţi: de tei, de soc sau de ceai verde, care ajută la arderea caloriilor. Dieta trebuie continuată timp de 30 de zile, iar rezultatele nu se lasă aşteptate. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list