Motto-ul fiecărei zodii. Ce expresie te reprezintă, în funcție de horoscop

Iată care este motto-ul care corespunde zodiei tale

Berbec

"Mă afirm, acționez conștient și iau decizii singur. Îmi asum individualitatea și independența mea."

Taur

"Găsesc securitatea în interiorul meu și dezvolt propriul meu simț al valorilor. Mă ancorez pe Terra și-mi exprim în mod firesc senzualitatea."

Gemeni

"Comunic cu o mare deschidere de spirit și ascult părerea altuia. Îmi exprim din plin ideile și-mi dezvolt spiritul de discernământ."

Rac

"Mă detașez de trecutul meu și de cei din jurul meu spre a-i iubi pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce îmi aduc. Îmi exprim emoțiile cu siguranță deplină."

Leu

"Mă individualizez și găsesc sursa iubirii în mine. Devin conștient că sunt creator."

Fecioara

"Obțin încrederea și relaxarea. Dezvolt simțul discriminării și al umilinței. Depășesc orice formă de limitare."

Balanța

"Îmi deschid inima, împărtășesc experiențe agreabile cu altul și țin seama de nevoile lui, fără a deveni dependent de el."

Scorpion

"Mă deschid schimbării și transform în mine ceea ce trebuie să existe pentru a descoperi adevărul ființei mele interioare. Sacralizez sexualitatea."

Săgetător

"Mă concentrez asupra țelului cel mai evoluat posibil, fără a mă limita. Dezvolt o mare încredere în univers și mai curând experimentez decât cred."

Capricorn  

"Concretizez material toate gândurile creatoare utile revelației funcției mele interioare și mi le asum cu toată libertatea."

Vărsător

"Devin din ce în ce mai clar și spontan în orice domeniu și mă dedic din ce în ce mai mult nevoilor ființei mele interioare."

Pești

"Mă eliberez de orice formă de limitare, dezvoltând o încredere nelimitată în mine și în potențialul meu intuitiv, inspirat și creator."

 

sursa: Acvariade pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list