Vânătoarea de bancnote, noua nebunie de pe internet. Cum se transformă oamenii în detectivi de ocazie pentru niște bani în plus

În ultima perioadă, un nou trend a captat atenția utilizatorilor de internet din întreaga lume - vânătoarea de bani. Însă, cel mai mare succes în acest domeniu pare să fie înregistrat în Italia, unde o persoană misterioasă postează filmulețe pe rețelele sociale în care ascunde bancnote de 50 de euro în locuri publice.

Scandalul informațiilor secrete: Cum primea un fost informator FBI date de la ruși despre Joe Biden și fiul său

Inițiatorul acestei inițiative ingenious de distracție și generozitate oferă apoi indicii în postările sale, pentru ca utilizatorii să poată pleca într-o adevărată căutare a banilor ascunși. Scopul acestei activități pare a fi cel de a aduce un strop de bucurie și entuziasm în viața oamenilor și de a-i face să iasă din rutina zilnică.

Deși inițial a pornit ca o simplă provocare pe rețelele sociale, fenomenul a evoluat rapid, atrăgând atenția publicului. Participanții au fost încântați de ideea de a căuta și găsi bani, sporind astfel și popularitatea acestui eveniment.

34 kg aur și 350 kg de argint, recuperate dintr-un milion de telefoane mobile reciclate, în Buzău. VIDEO cu procesul obținerii metalelor rare

     View this post on Instagram           

A post shared by Cash Drop Roma (@cashdrop_roma)de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list