Un tren de călători a deraiat, în timpul unei manevre. Circulația feroviară este blocată în zona Timișoarei

În staţia Timişoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulaţia trenurilor în direcţia Timişoara Est, a precizat purtătoarea de cuvânt a CFR S.A., Oana Brânzan.

În trenul IR 1763, care circulă în relaţia Iaşi - Timişoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică.

CFR S.A. informează călătorii că, până la finalizarea intervenţiilor de repunere pe şină a locomotivei şi a vagonului, dar şi retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 şi R 9573 staţionează temporar în gările Timişoara Est şi Timişoara Nord.

„CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staţionate temporar şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timişoara va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului naţional de călători pentru repunerea pe şină şi retragerea garniturii trenului IR 1763 în condiţii de siguranţă", mai precizează sursa citată. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list