Un suporter argentinian a murit după o încăierare pe un stadion la un meci din liga secundă. Bărbatul a fost înjunghiat în piept

Victima, în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiată în piept cu puţin timp înainte de pauza meciului câştigat de echipa locală Chacarita în faţa echipei Deportivo Maipu (2-0), relatează site-ul rmc.fr. preluat de News.ro.

Potrivit anchetei, bărbatul a fost implicat într-o încăierare generală care a izbucnit în tribună, înainte de a continua pe coridoarele stadionului sportiv, unde a fost rănit. Transferat la spital, el a murit în urma unui stop cardiac.

Poliţia a folosit imagini de pe camerele de supraveghere ale stadionului pentru a încerca să identifice persoana l-a înjunghiat pe suporter.

Potrivit autorităţilor, încăierarea nu a fost rezultatul unor confruntări între bande rivale de suporteri, o problemă endemică în Argentina, unde violenţa în fotbal a provocat peste 300 de morţi."A fost un incident total izolat, care nu are nicio legătură cu grupurile de suporteri", dar care a avut loc "după consumul unei cantităţi mari de băuturi alcoolice şi droguri", a explicat presei Guillermo Cimadevila, şeful Agenţiei pentru prevenirea violenţei în sport.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list