Un inspectorat de poliție a introdus testarea ANTIDROG la intrarea în tură. Este o premieră în România

Măsura a fost luată după ce, cu câteva zile în urmă, doi agenţi de la Rutieră ar fi fost implicaţi într-un scandal într-un local public din Arad, la o petrecere.

Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria municipiului.

"În urma aspectelor prezentate în mass-media, cu privire la incidentul din noaptea de 2 spre 3 februarie a.c., în care au fost implicaţi doi poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, Compartimentul de Relaţii Publice al I.P.J. Arad este împuternicit să comunice următoarele: Poliţiştii din cadrul structurii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac sunt testaţi periodic, la intrarea în serviciu, pentru consum de alcool şi droguri, până în acest moment nefiind constatate abateri", a precizat IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, la testările făcute în 6 şi 7 februarie, au fost verificaţi mai mulţi poliţişti, printre care şi cei bănuiţi de infracţiunile de lovirea sau alte violenţe şi distrugere, rezultatul fiind, în ambele cauze, negativ.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list