Testul draconic pe care doar cei cu privire de vultur îl trec. Poți să găsești șarpele ascuns printre girafe în doar 10 secunde?

În fața acestei provocări aparent imposibile, doar cei cu un nivel ridicat de concentrare și abilități vizuale deosebite pot avea șansa de a rezolva testul în numai zece secunde. Girafele se înghesuie una lângă alta, iar șarpele inteligent s-a ascuns între ele, mascat, pentru a imita aspectul acestora. Cu toate acestea, un detaliu mic poate face diferența între succes și eșec și doar cei cu ochi de șoim și nervi de oțel vor reuși să găsească reptila în timpul limitat de zece secunde.

Alimentul care este de 5 ori mai dăunător decât zahărul. Unii îl mănâncă des. Pericol uriaș pentru sănătate

În acest test complicat, viteza de reacție și concentrarea sunt cheia spre succes. Provocarea de a identifica șarpele printre girafe în numai zece secunde pare descurajantă, însă cei care au curajul să încerce pot descoperi că soluția este mai aproape decât se așteptau. Cu ochii fixați asupra grămezii de animale, cei mai pricepuți observatori vor distinge micul indiciu care trebuie urmărit pentru a dezvălui prezența șarpelui.

Rezolvarea testului

Sebastian Burduja: Am găsit o soluție pentru a racorda cele patru CET-uri direct în rețeaua Transgaz

Reptila șireată se ascunde în partea dreaptă, și lipsa urechilor îl dă de gol

 



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list