Șoc în lumea fotbalului: un sportiv de top, în vârstă de doar 28 de ani, în stare gravă la spital. E susținut în viață doar de aparate

Kristoffer Olsson, mijlocaşul suedez care s-a format la Arsenal, a fost conectat la aparate de respiraţie artificială, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se afla acasă. Jucătorul de 28 de ani suferă de o leziune cerebrală acută.

Într-un comunicat publicat marţi, clubul danez Midtjylland a dat veşti despre Kristoffer Olsson, care a lipsit de la ultimele două meciuri ale echipei sale.

Internaţionalul suedez, care s-a antrenat la Arsenal, "şi-a pierdut cunoştinţa acasă marţi, 20 februarie, şi a fost transferat la Spitalul Universitar din Aarhus, unde este internat şi conectat la un aparat respirator".

"Kristoffer Olsson suferă de o boală cerebrală aparent acută, care nu este cauzată de nici o autoagresiune sau de factori externi. O echipă de experţi medicali danezi de top lucrează în prezent din greu pentru a stabili un diagnostic şi pentru a pune în aplicare tratamentul adecvat", a precizat clubul danez.

În vârstă de 28 de ani, mijlocaşul a jucat un meci pentru Gunners în 2013, înainte de a fi împrumutat la Midtjylland, apoi a trecut în Suedia (AIK), Rusia (Krasnodar) şi, în cele din urmă, în Belgia (Anderlecht), înainte de a reveni în Superligaen.

El are 47 de selecţii pentru Suedia, evoluând inclusiv la Euro 2021.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list