Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transformă într-un preparat deosebit

Atunci când vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu să găsim o rețetă mai ușor de pregătit decât cea a ciorbei de cartofi. Indiferent dacă suntem experți în bucătărie, sau dacă ne simțim copleșiți de orice rețetă mai dificilă decât cea a simplilor cartofi prăjiți, această ciorbă va fi perfectă pentru noi, fiind atât simplă, cât și foarte gustoasă!

Însă, există un ingredient despre care nu trebuie să uităm, deoarece poate oferi ciorbei un gust cu totul deosebit!

Ciorba de cartofi este o rețetă perfectă chiar și pentru cei mai înrăiți consumatori de carne, iar ingrediente precum sucul de roșii, ori roșiile la conservă, nu trebuie să lipsească din aceasta. Însă ingredientul secret este unul la care nu se așteaptă nimeni! Mai precis, este foarte important ce facem pentru a acri această ciorbă delicioasă!

Ingredientul secret din ciorba de cartofi

Ei bine, în ciuda faptului că cei mai mulți dintre noi preferăm clasicul borș pentru a acri ciorbele, produs pe care îl putem găsi ușor în toate magazinele din țară, cel mai indicat este să folosim zeamă de la varza murată! Iar pe lângă aceștia se găsesc ingredientele la care ne-am aștepta cu toții, începând, evident, cu simplii cartofi! Este indicat să folosim cartofi roz, deoarece aceștia își vor păstra forma după ce fierb.

Pe lângă aceștia, trebuie să folosim cât mai multe legume, cum ar fi morcovii, țelina, ceapă, cât și rădăcină de pătrunjel, ori păstârnac. Iar în privința condimentelor, putem aăduga boia, cimbru, cât și chimen, la ciorba noastră.

Sursă text: Click.ro de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list