Nicolae Ciucă, explicații după afirmațiile șefului Statului Major care avertiza asupra unui risc de război: „Suntem, totuși, o țară la granița unui conflict”

Liderul PNL a declarat, în contextul în care șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiţă Vlad, a susținut că românii trebuie să fie îngrijorați și să se pregătească de război, că este un mesaj „care vizează nevoia de legiferare".

„Este vorba de mesajul profesional. Cred că generalul Vlad a transmis un mesaj care vizează nevoia de legiferare, de reglementări, astfel să avem un bun mecanism care să ne asigure consolidarea capabilităților de apărare a țării. În ceea ce privește riscurile, suntem totuși o țară la granița unui conflict. Nu putem să stăm nepăsători, iar în acest context trebuie să luăm toate măsurile", a declarat Nicolae Ciucă.

Noul șef al Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiţă Vlad, susține că românii trebuie să fie îngrijorați și să se pregătească de război, pentru că Rusia nu se va opri în Ucraina dacă va câștiga.de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list