„Maru”, dealerul care îi furniza droguri lui Vlad Pascu, rămâne în arest! Un judecător dispusese control judiciar pentru Tudor Duma

În urmă cu câteva zile, un judecător de la Tribunalul Bucureşti a dispus eliberarea lui Tudor Duma şi plasarea lui sub control judiciar, decizie anulată marţi de Curtea de Apel Bucureşti.

Trei tineri din anturajul lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, au fost trimişi în judecată de DIICOT în decembrie 2023.

Este vorba de Tudor Duma, zis "Maru", şi fraţii Ştefan Ciprian Constantin şi Costin Anton Constantin, acuzaţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu, în formă continuată, şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

"Maru" îi furniza droguri lui Vlad Pascu, el fiind cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri.

Conform DIICOT, în sarcina lui Tudor Duma s-a reţinut că, în perioada ianuarie - septembrie 2023, a cumpărat de la fraţii Constantin, în vederea traficării, diferite cantităţi de canabis, iar în luna aprilie a oferit participanţilor la o petrecere (inclusiv minori), aproximativ 10 grame metamfetamină cristal pentru consum. Totodată, el a deţinut la domiciliul său în vederea traficării o cantitate Fentanyl, drog de mare risc.

De asemenea, Tudor Duma a deţinut în vederea consumului propriu diferite cantităţi de canabis şi codeină (droguri de risc şi respectiv de mare risc), iar în luna iulie 2022 a fost depistat de un echipaj de jandarmi pe raza judeţului Constanţa, având asupra sa o cantitate de canabis destinată consumului personal.

Vlad Pascu, beizadeaua care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai, cere arest la domiciliu: "Vreau să dau la facultate"

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list