Lupii dau târcoale caselor din Covasna. RO-ALERT a avertizat localnicii printr-o alertă extremă

Prezența lupilor într-o zonă rezidențială este cu siguranță un fapt alarmant și neobișnuit. Oamenii din Covasna au fost surprinși de această situație, dar au fost sfătuiți să nu iasă din case și să evite zona în care au fost observate animalele. De asemenea, oamenii au primit recomandări clare de la autorități, cum ar fi să nu se apropie de lupi, să nu încerce să îi hrănească sau să se fotografieze cu acestea. 

 „A fost semnalată prezenta  unor lupi în localitatea Covasna, strada Gabor Aron! Evitați zona, rămâneți în locuințe! Pstrați distanța față de animale și nu încercați să vă fotografiați cu acestea sau să le hrăniți. Fără să vă expuneți pericolului protejați animalele din gospodărie", a fost mesajul RO-ALERT trimis oamenilor din zonă.

Pe lângă faptul că trebuie să își protejeze propria siguranță, localnicii  au fost îndemnați să își protejeze și animalele de curte. Acestea ar putea deveni, de asemenea, victime ale lupilor dacă sunt lăsate să iasă afară nesupravegheate.

ALERTĂ ALIMENTARĂ. Lidl retrage de la vânzare biscuiți care pot conține bucăți de METAL

Odată postat și pe grupurile locale de Facebook, mesajul autorităților a stârnit discuții aprinse: 

„- De ce nu sunt impuscati?

- Pentru că sunt protejați prin lege.

- De ce sunt protejati?

- Înca se mai rabda. Dar cand cutitul va ajunge la os, se vor rezolva cu antigel...." a fost discuția între doi membri ai grupului de Faceboook Covasna 45.

Raport devastator: 200 de mii de români nu își mai pot plăti ratele. Cât ar putea ajunge să plătescă lunar un român îndatorat la bănci

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list