Iubăreții zodiacului Marte și Venus se întâlnesc în Vărsător. Cum vom resimți contopirea pe cer a Zeiței iubirii și a Războinicului neînfricat la finalul lui februarie

Când Venus și Marte se unesc, experimentăm o renaștere a energiilor lor și o nouă trezire atât a principiilor feminine, cât și a celor masculine din noi. Această trezire ne va ajuta să ne schimbăm atitudinile față de sexualitatea noastră, relațiile noastre și energiile feminine și masculine din interior.

Odată cu Eclipsele din acest an în Berbec și Balanță, această unire a lui Venus și Marte ar putea, de asemenea, să înceapă lecțiile și creșterea prin care suntem destinați să trecem sub semnul parteneriatului (Balanta) și semnul independenței (Berbec).

Înțelegerea lui Venus

Venus reprezintă energia feminină sacră. Această energie trăiește în noi toți și în întreaga natură. Este reprezentat de linii ondulate, valuri oceanice și procesul de curgere. Este acea șoaptă intuitivă, acea lacrimă care se prelinge pe obraz, acea inimă deschisă și călătoria rătăcitorului. Este o adiere rece, sunetul ploii, al Lunii și al cerului întunecat al nopții.

În astrologie, Venus este planeta iubirii, armoniei, banilor și frumuseții. Energia sa ne inspiră să ne conectăm cu Zeița noastră interioară, să ne aprindem flăcările creative, să creăm bogăție și să ne înconjurăm de frumusețe.

Înțelegerea lui Marte

Marte reprezintă energia masculină sacră. Această energie trăiește și cu noi toți și cu toată natura. Este reprezentat de linii drepte, teren robust și procesul de acțiune. Este mintea noastră rațională, capacitatea de a ne spune adevărul și stabilitatea și securitatea de care avem nevoie pentru a supraviețui acestei lumi 3D. Este Soarele cald, cerul albastru strălucitor și sentimentul de împlinire când închidem ochii la sfârșitul zilei.

În astrologie, Marte este considerat planeta acțiunii, a motivației și a neînfricării. Energia sa ne inspiră să mergem înainte, să trecem peste fricile noastre și să ne găsim încrederea și puterea interioară.

Pe măsură ce Venus și Marte se unesc, cum poți crea mai mult echilibru între energiile pe care le oferă?

Citește continuarea aicide pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list