Horoscop special: Mercur se mută în Pești din 23 februarie. Viața amoroasă se va îmbunătăți semnificativ pentru 3 zodii

Până  să terminăm săptămâna 19-25 februarie 2024, trei zodii vor putea să se  mângâie pe spate și s își spună: „Bravo!" Cu siguranță vom face un pas înainte și vom lupta pentru ceea ce credem că  este corect în dragoste și devotament. 

Săptămâna aceasta ne testează superficialitatea. Suntem profunzi sau superficiali? Acesta este testul, iar aceste trei zodii vor trece fără să își dea seama. Mutarea lui Mercur în Pești din 23 februarie și Luna Plină din Fecioară din 24 februarie vor fi evenimentele care ne vor permite cu adevărat să vedem că avem de ales aici: avem încredere în partenerii noștri sau ne îndoim de ei din cauza unor detalii fără sens pe care le-am descoperit? Sunt șanse să ne găsim drumul direct spre vârf, unde vom străluci împreună în dragoste.

Horoscop de Dragobete: care sunt zodiile ce vor avea parte de multă dragoste

Taur

Dacă te gândești la asta, ai putea veni cu o listă completă de lucruri de discutat cu partenerul tău romantic . Dacă ești sincer cu tine însuți, unele dintre acele lucruri sunt destul de îngrozitoare. Cu toate acestea, chiar te-ai săturat să-ți auzi vocea în timp ce te plângi și ți-ar plăcea să te concentrezi asupra a ceea ce este bun în relație, iar săptămâna aceasta te va ajuta să faci asta cu succes.

Vei descoperi că binele depășește răul în multe privințe. Dacă petreci prea mult timp concentrându-te pe ceea ce face această persoană atât de greșit tot timpul, vei ajunge să pierzi atât de mult din propriul tău timp prețios. De aceea, săptămâna aceasta este o turnatură atât de bună pentru tine. Cântărind binele și răul, afli că pentru bine merită să lupți.

Și asta vei face: să lupți pentru bine, iar tu, dragă Taur, ești un luptător foarte puternic. De fapt, s-ar putea chiar să descoperi că, dacă cineva îți oferă sfaturi atât de nesolicitate cu privire la motivul pentru care ar trebui să părăsești persoana cu care ești, vei sfârși prin a-i spune să se ocupe de treburile lor. Săptămâna aceasta este pentru vindecare și pentru a reveni la așa cum erau cândva lucrurile. Nu este imposibil și amândoi sunteți dispuși să învățați și să încercați.

Cele mai bune zodii cu care să te căsătorești - Familiști convinși, fideli și optimiști

Fecioară

Ai văzut zilele cu partenerul tău când lucruri precum comunicarea pur și simplu nu ți-au fost la dispoziție. Ați petrecut multe zile doar mormăind unul la celălalt, fie în semn de aprobare, fie de dezaprobare. Este ca și cum relația voastră s-ar fi degradat într-un loc în care v-ați speriat amândoi de reacția celuilalt și ceea ce vă aduce în această săptămână este ideea că puteți vorbi cu adevărat unul cu celălalt.

Ceea ce vei vedea că se întâmplă este că persoana cu care ești este aceeași persoană care a fost întotdeauna, ceea ce înseamnă că ai cel mai bun prieten în partenerul romantic cu care ai inceput. Săptămâna aceasta are atât de mult potențial pentru amândoi. Dacă ați putea să vă amintiți că sunteți cu adevărat cei mai buni prieteni. Nu sacrifica comunicarea fricii; acesta este un bilet dus dus către un final.

Foloseste energiile acestei perioade pentru a reveni în contact cu acea înțelegere minunată și unică pe care amândoi o aveți unul față de celălalt. Persoana pe care o iubești este atât de originală și diferită și de aceea o iubești. Dacă trebuie să te uiți profund în tine pentru a vedea unde trebuie să te schimbi, atunci fă-o. Rămâi deschis pentru ca lucrurile să se poată îmbunătăți cu adevărat. Crede în puterea schimbării și acceptării.

Cele mai norocoase zile ale noului an al Dragonului De Lemn pentru fiecare zodie în parte

Pești

Este posibil să nu te înțelegi întotdeauna cu persoana cu care ești. Nu ai cum să lași pe cineva să spună ceva negativ despre ei, ceea ce s-ar putea să descoperi că se întâmplă. Un membru al familiei este pe cale să-ți spună părerea despre persoana pe care o iubești, scrie SfatulParintilor. Ești deja supărat pe ei pentru că te gândești că ai fi deschis să le auzi părerile despre acest subiect. Nu esti.

Și datorită tranzitelor de opoziție din această săptămână, vei descoperi că ești la fel de gata să-ți aperi partenerul pe cât este acest membru al familiei să-l condamne. Ești puternic și înverșunat si tu nu lasi pe nimeni să spună nimic despre persoana pe care o iubești, chiar dacă acea persoană nu este întotdeauna cea mai perfectă din lume pentru tine. 

Vei descoperi că poti ierta persoana cu care esti, dar nu persoana care o atacă verbal. Știi unde se află loialitatea ta și sunt complete cu partenerul tău romantic. Ești nedumerit. Știi pe cine iubești și vei lupta pentru ei, pana la sange, deoarece acesta este partenerul tău. Acest subiect este acum închis pentru discuții.

Horoscopul săptămânii 26 februarie - 3 martie. Aspectele astrale dau un bonus de curaj. Nimic nu va mai părea imposibil pentru patru zodiide pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list